Uutiset

Jussi Vainionpää:llä hyvä debyytti uudella Citroënillä

Oulun Urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää ja hänen kartanlukijansa Kainuun Moottorikerhoa edustava Mika Juntunen ajoivat toiseksi 16.5. Lopella testitarkoituksessa ajetussa Kaloppirallissa.

Kilpailusuoritus oli kaksijakoinen, kaksikko onnistui kahdella erikoiskokeella loistavasti jääden voittoon ajaneesta Juha Salosta EK3:lla 0,2 sekuntia per kilometri ja EK5:lla 0,1 sekuntia per kilometri. Kolmella muulla erikoiskokeella tehtyjen virheiden seurauksena ero kärkeen oli noin yhden sekunnin luokkaa per kilometri.

Ajokkina oli talvella rakennettu uusi Citroën DS3 R5 jolle kilpailu oli ensimmäinen. Kuljettaja kaksikko oli tyytyväisiä auton suorituskykyyn mistä on hyvä lähteä jatkamaan SM sarjaa neljän viikon päästä, 13.6. Joensuussa.

Jussin mielestä auto tuntuu jo nyt todella hyvältä mutta, vielä vähän hienosäätöä autoon ja myös sen kuljettajiin, niin tulevalta on lupa odottaa menestystä.

Arctic Lapland Rally 22.1.-24.1.2015 SM1-luokan toinen.

Neste Oil Rally 2013 WRC3-luokan 3.

Neste Oil Rally 2013 Paras ensikertalainen

Tulokset ja kisakalenterit

Raportit 2016

Jussi Vainionpää kaksijakoisin tuntein Turussa

Rallin SM sarjan viides osakilpailu ajettiin 19- 20.8 Turun lentokenttämäisillä sorateillä. Oulun Urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää ja kartanlukija Kainuun Moottorikerhoa edustava Mika Juntunen eivät pystyneet vastaamaan kärjen vauhtiin.

Yli kuukauden kestänyt ajotauko näkyi otteissa. Kaksikon oli tarkoitus pitää ajotuntumaa yllä osallistumalla 16.7 Kangasalla ajettuun Autoglym-ralliin mutta, rallia edeltävässä testissä Citroenin moottorista alkoi kuulumaan ylimääräistä ääntä ja moottori jouduttiin lähettämään huoltoon Italiaan. Kiirehtimisistä huolimatta moottori saapui takaisin Ouluun vasta kilpailuviikon maanantaina. Viikon aikataulu oli todella tiukka ja vasta torstaina matkalla Turkuun kaksikko pääsi ajamaan vain 35km testin Keuruulla.

Kilpailu alkoi perjantai-iltana valoisassa, hämärässä ja pimeässä ajetuilla erikoiskokeilla. Perjantaina ajo ei kulkenut alkuunkaan suunnitellulla tavalla ja virheitä tehtiin aivan liikaa. Kolmen pätkän jälkeen ero kärkeen kasvoi 25 sekuntiin ja sijoitus oli vasta 12.

Lauantaina ajo kulki perjantaita paremmin, mutta Turun ympäristön supernopeat tiet eivät olleet aivan kuljettajan mieleen eivätkä auton vauhtivaratkaan riittäneet nopeille erikoiskokeille. ”Yritettiin tulla se mitä päästiin ja pääpaino oli hitaammilla osuuksilla. Päivän mittaan alkoi löytymään taas luottoa autoon ja ajokin alkoi maistumaan. Päivitetty auto toimi lähes moitteetta koko kisan, mikä oli positiivista ottaen lähtökohdat huomioon.” kommentoi kuljettaja Jussi Vainionpää. Kilpailun voitti Mitsubishillä ajava Joonas Soilu, johon eroa kertyi 52 sekuntia. Vainionpää ja Juntunen sijoittuivat yhdeksänneksi.

Kauden päättävä Tampereen Pirelli ralli ajetaan 23-24.9.

Jussi Vainionpäälle toiseksi korkeimmat SM-pisteet Rovaniemeltä

Rallin SM-sarjan avausosakilpailu Arctic Lapland Rally ajettiin perinteiseen tapaan Rovaniemen ja Kemijärven maisemissa. Oulun urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää ja kartanlukija Kainuun moottorikerhoa edustava Mika Juntunen ajoivat SM1 luokan toiseksi kauden avauksessa.

Perjantaina rallissa ajettiin viisi erikoiskoetta joiden yhteispituus oli 101 kilometriä. Jussi ja Mika onnistuivat Aittajärven ja Siikakämän erikoiskokeilla kohtuullisesti. Kilpailun neljännellä erikoiskokeella Kaihuavaarassa sattui pieni lipsahdus 9 kilometrin kohdalla, jolloin auto spinnasi ja hörppäsi ilmanputsarin täyteen lunta. Loput 19 km kaksikko joutui ajamaan tehottomalla autolla, josta aikahukkaa tuli melkein minuutti. Päivän päätti Mäntyvaaran yleisöerikoiskoe, jonka jälkeen kaksikko oli luokkansa neljännellä sijalla tasan 2 minuuttia johtavaa Jarkko Nikaraa perässä.

Lauantaiaamu alkoi 35.10 km pitkällä Sarriojärven erikoiskokeella. Tämän erikoiskokeen puolivälissä kaksikko pöllyytti leveillä linjoilla häviten kärjen vauhdista 20 sekuntia. Toisella erikoiskokeella Hanhikoskella (18.82 km) kaksikko onnistui kilpailun parhaiten jääden pohjista 4,9 sekuntia. Suoritus kohotti fiilistä loppupäivälle. Päivähuollon jälkeen edessä oli Heinunkierto 23,05 km ja Ristilampi 51.00 km pitkät erikoiskokeet, joilla riitti haastetta vielä yhden kylärallin verran.

Alla Jussin kommentit kilpailun jälkeen:

-Alkoi bensa haisemaan tuossa vikalla pätkällä todella voimakkaasti, kun bensatankin huohotinletku löystyi ja bensaa roiskui ohjaamoon. Siinä lopussa meinasi jo vähän huimatakin. Jouduimme ajamaan välillä ikkunoiden luukut auki, mutta ei se juuri auttanut. Heti kun päästiin maaliin, niin oli pakko vain rynnätä ulos, että sai happea. Muuten kisa meni aika ailahtelevasti ja paljon parannettavaa jäi. Lähdetään Mikkeliin ehdottomasti parantamaan vauhtia, Vainionpää lupasi.

Rallin SM-sarja jatkuu kauden toisella osakilpailulla, SM Vaakuna-Rallilla, Mikkelissä 26 -27.2.2016.

SM1-luokka

1) Juha Salo 2.02.35,8;
2) Jussi Vainionpää + 2.29,1;
3) Mikko Eskelinen + 2.49,9 ;
4) Mikko Lehessaari + 3.04,8;
5) Sander Pärn (EST) + 3.18,4

SM-1-luokan pisteet 1/6 ajetun osakilpailun jälkeen:

1. Juha Salo 37,5 p

2. Jussi Vainonpää 27 p

3. Mikko Eskelinen 22,5 p

4. Mikko Lehessaari 18 p

5. Ville Ruokanen 15 p

Raportit 2015

Jussi Vainionpäälle Rallin SM- sarjasta hopeaa

Oulun urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää kartanlukijansa Kainuun moottorikerhoa edustavan Mika Juntusen kanssa kirkasti vuoden 2014 pronssin tällä kaudella SM-hopeaksi.

SM–sarjan viimeinen osakilpailu Pirelli-Ralli ajettiin Tampereen ympäristössä. Kilpailu alkoi perjantaina kahdella erikoiskokeella jotka eivät onnistuneet kaksikolta suunnitelmien mukaan. Suorituksessa oli pieniä ”rytmihäiriöitä” jotka vaikuttivat negatiivisesti suoritusaikaan. Perjantain erikoiskokeiden jälkeen sijoitus oli SM 1-luokan kolmas.

Lauantaiaamuna kilpailu jatkui 27,22km pituisella, Jyväskylän Suurajoissakin ajetulla Västilän erikoiskokeella, jossa kaksikko kellotti kilpailun nopeimman ajan. Tällä suorituksella kuljettajapari nousi kilpailussa SM1-luokan toiselle sijalle. Seuraavalla 18,65km mittaisella Sahalahden erikoiskokeella kaksikko lähti kuromaan edelleen eroa kärkeen. Erikoiskokeen alkupuolisko sujui loistavasti mutta, puolessa välissä sattui ”työtapaturma” jonka seurauksena auto suistui tieltä ja pyörähti kaksi kertaa katon kautta ympäri päätyen Sahalahtelaiseen peltoon. Tämän seurauksena kilpailu oli harmillisesti keskeytettävä.

Kausi sujui nousujohteisesti, sijoitukset:

Arctic Lapland rallissa 2.
Vaakuna Ralli, Mikkeli 4.
Pohjanmaa Ralli, Seinäjoki 5.
Itäralli, Joensuu 2.
Turku 1.
Pirelli Ralli Tampere 0

Sarjan voittokin oli ”haarukassa” mutta, se olisi edellyttänyt sarjaa johtavalta Juha Salolta jonkinasteista epäonnistumista viimeisessä kilpailussa ja oma suoritus olisi pitänyt mennä ”nappiin”. Sen vuoksi viimeisessä kilpailussa yritystä oli ehkä liikaakin.

Seuraavaksi kunnostetaan auto ja keskitytään tammikuulla alkavaan uuteen SM-2016 kauteen tavoittelemaan mestaruutta.

Vainionpäälle voitto Turusta!

Oulun urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää oli päivän nopein Turussa. Hän voitti lauantaina päättyneen Rallin SM-sarjan viidennen osakilpailun ja samalla Vainionpää voitti myös SM1-luokan yhdessä Kainuun moottorikerhoa edustavan kartanlukijan Mika Juntusen kanssa.

Kilpailu alkoi perjantaina kahdella erikoiskokeella, jotka ajettiin hämärässä ja pimeässä. Kaksikko onnistui niillä hyvin ja johti SM1-luokkaa 17,4 sekunnin erolla ennen toisena ollutta Joonas Soilua. Lauantaina kuljettajat jatkoivat hyvällä vireellä kilpailua avaten aamun SM1-luokan nopeimmalla ajalla. Turun reitti koostui nopeavauhtisista teistä, jonne kaksikon Citroén oli tuloksesta huolimatta liian tiheävälitteinen, kun auton huippunopeus on vain 170 km/h.

”Nopeimmilla tieosuuksilla jäätiin, ja hitaammilla pärjättiin”, Juntunen kertoo.

Kaksikko ajoi ongelmattoman kilpailun ilman suurempia virheitä. He pystyivät kontrolloimaan lauantaina tilannetta, kun johto oli koko ajan 15-27 sekunnin välillä.

”En osannut yhtään odottaa, että perjantaina pimeässä ajettujen erikoiskokeiden jälkeen olisin ollut johdossa. Hyvin nukutun yön jälkeen jatkoin samaa tahtia ja se riitti lopulta voittoon. Kuukauden päästä lähdetään Tampereelle tekemään samanlaista suoritusta.”

SM-sarjan päätösosakilpailu, Pirelli Ralli ajetaan kuukauden kuluttua Tampereella 25.-26. Syyskuuta. Sinne kuljettajat lähtevät päättäväisin mielin kuromaan SM1-luokkaa johtavan Juha Salon 14,5 pisteen eroa kiinni.

Tulokset Ralli SM Turku, 29.8.2015:
SM1-luokka
1) Jussi Vainionpää 48.31,2; 2) Jarkko Hosike + 1.06,2; 3) Niko Veikkanen + 2.20,4 ; 4) Jukka Kasi + 2.30,2; 5) Kim Niemi + 3.10,0

SM-pisteet 5/6 ajetun osakilpailun jälkeen:


SM1-luokka
1. Juha Salo 107,5
2. Jussi Vainionpää 92,0
3. Niko Veikkanen 46,5
4. Teemu Suninen 40,0
5. Jarkko Hosike 37,0Vainionpää esittelee kalustoaan Kajaanin ABC:n turvallisuuspäivä tapahtumassa lauantaina 5.9.2015 klo 10-14.00.

Itä-Rallista Jussi Vainionpäälle toinen sija

SM-sarjan ensimmäisessä kesäkilpailussa Joensuun Itä-Rallissa Oululais- Kajaanilainen rallikaksikko Jussi Vainionpää - Mika Juntunen menestyivät mallikkaasti. Kesäkauden avauskilpailussa Vainionpään alla oli tuore Citroen DS3 R5 –auto.

“Hyvin istuu tuo uus Citroenin R5:n hanskaan. Juuri muuta yhtäläisyyttä ei ole entisen Mitsubishin kanssa kuin se, että neljä pyörää vetää edelleen. Muuten mentiin kyllä iso harppaus melkein kaikessa eteenpäin. Hyvä jännitys on päällä ja reitti on nopea sekä haastava. Ylitykset ja mutkayhdistelmät ovat haasteellisia. Haastamaan lähdetään kärkeä, mutta lujaa saa varmasti mennä ja se vaatii virheetöntä ajoa.” Vainionpää kommentoi ennen kilpailua Ralli-SM toimittajalle.

Kilpailu alkoi hienossa aurinkoisessa kelissä. Aamupäivän lenkillä oli viisi erikoiskoetta, joista kertyi yhteensä pituutta noin 50 kilometriä. Ensimmäisessä huollossa kaksikon sijoitus oli kokonaiskilpailun kolmas. Iltapäivän erikoiskokeille keli viileni ja kolme viimeistä pätkää ajettiin vesisateessa. Vihavaisen ulosajon myötä Salo nousi kilpailun kärkeen. Vainionpää ei antanut sateen häiritä menoa ja tavoitti pätkä pätkältä kärkeä. Kokonaiskilpailussa kaksikko sijoittui toiseksi, jääden Rallin voittaneesta Juha Salosta vain 5,6 sekuntia. Kilpailussa Vainionpää - Juntunen ajoivat kahdelle erikoiskokeelle pohja-ajat, ja muilla erikoiskokeilla he ajoivat kolmen parhaan kuljettajan joukkoon.

Kooste kilpailusta TV2:lla su 21.6.2015 klo12.25

Rallin SM-sarja jatkuu Turussa 28-29.8.2015.

Seuraavaksi kuljettajat suuntaavat ajatuksesta Neste Oil Ralliin joka ajetaan 30.7.---1.8.

Jussi Vainionpää SM1-luokan viides Pohjanmaa SM-rallissa

Talvikauden viimeinen SM osakilpailu ajettiin 6-7.3 perjantaina Seinäjoen ympäristössä todella haastavissa olosuhteissa sekä lauantaina Tuurin ympäristössä yllättävän talvisissa maisemissa.

Perjantaina ralli käynnistyi kahdella erikoiskokeella jotka olivat molemmat pääosin soralla jopa välillä mudalla. Vainionpää- Juntunen eivät onnistuneet näillä erikoiskokeilla. Olosuhteet tekivät ajamisesta haastavaa, kun pito vaihteli vähän väliä eikä luottoa löytynyt jarrutuksiin. Perjantain jälkeen kaksikko oli SM1-luokan seitsemännellä sijalla.

Lauantaina ensimmäinen erikoiskoe oli vuorostaan liukas ja talvinen (EK3 Tohni 29,80km) jonka kaksikko selvitti luokkansa kuudenneksi nopeimpina. Hieman varovaisesti aloitettua päivää oli tarkoitus lähteä kohentamaan huollon jälkeen reilulla yrityksen nostamisella. Erikoiskokeilla neljä (Salmenkylä 16,05km) ja viisi (Niemenkylä 11,28km) kaksikko sortui sitten puolestaan yliyrittämiseen, leveitä linjoja ja pitkäksi venähtäneitä risteysjarrutuksia joka näkyi ikävästi kellossa.

Päivän toiseen pitempään huoltoon saapuessa Jussi ja Mika olivat luokkansa viidennellä sijalla. Sijoitus jäi lopulliseksi, kun kilpailunjärjestäjä päätti perua viimeisen erikoiskokeen tien pettämisen vuoksi joka olisi ollut toiseen kertaan ajettava (EK6 Tohni 29,80 km)

Pohjanmaan pettymys on pyyhittävä nopeasti pois tiimin mielestä ja suunnattava katseet tulevaan. Kesäkaudelle käyttöön tuleva Citroën DS3 R5 auton testaamisen on tarkoitus käynnistyä näillä lumilla.

SM1 luokan TOP 3 talvikauden jälkeen:

1. Juha Salo 77,5p
2. Jussi Vainionpää 49,0p
3. Teemu Suninen 40,0p

Seuraava SM ralli ajetaan kesäkuun 13. päivä Joensuussa, ja varmuudella sorateillä ilman nastoja

Jussi Vainionpää ajoi neljänneksi Mikkelin SM-rallissa

Rallin SM-sarjan toinen osakilpailu ajettiin 20.-21.2. Mikkelissä. Runsas luminen alkutalven pakkassää ei kestänyt Mikkelin Vaakuna Ralliin saakka. Arctic Lapland Rallyssa SM1-luokassa toiseksi sijoittunut Jussi Vainionpää ja hänen kartanlukijansa Mika Juntunen olivat harmissaan leudon sään pehmittämistä tiepohjista kun sora oli näkyvillä jo nuotitusajon aikana. Kilpailunjärjestäjä muutti ennen kilpailun alkamista raviradalla kulkevaa erikoiskoetta suunniteltua lyhyemmäksi ja perui toisen raviradan kierron. Kisa päästiin kuitenkin alkamaan ja Vainionpää suoriutui perjantai-iltana raviradan erikoiskokeella luokkansa kolmanneksi nopeimpaan aikaan.

Lauantaina Vaakuna Rallin toinen kilpailupäivä jatkui myös lämpimissä olosuhteissa, edes yöllä lämpötila ei ollut laskenut pakkaselle. Aamun kahdella ensimmäisellä erikoiskokeella kaksikko oli mitali kamppailussa hyvin mukana. Päivän kolmannella, 28,65 km pitkällä Saikkolan EK:lla kaksikko ajoi pikkutiet liian varovasti säästellen kalustoa ja rengasrikkoja, tämän seurauksena kolmas sija karkasi 10 sekunnin päähän.

Huollon jälkeen oli vuorossa 14,20 km pitkä Sattila jonne Jussi ja Mika tekivät kilpailun parhaan suorituksen, luokkansa kolmanneksi nopeimman ajan jääden pohjista 4,9 sekuntia. Viimeisen huoltotauon jälkeen kilpailunjärjestäjä oli päättänyt perua kilpailun viimeisen erikoiskokeen, toiseen kertaan ajettavan Saikkolan joten kilpailu muodostui lopulta vain viidestä erikoiskokeesta. Oulun autourheilijoita edustavan Vainionpään ja Kainuun moottorikerhoa edustavan Juntusen lopullinen sijoitus oli oman luokan ja kokonaiskilpailun neljäs.

Rallin SM sarjan viimeinen ”talvi” osakilpailu ajetaan Pohjanmaalla 6-7.3.
Sitä ennen Jussi ja Mika nähdään kuitenkin 0-auto tehtävissä Liminka rallissa 28.2.

Vainionpäälle Arctic Lapland 50-vuotis Juhla Rallista SM1-luokan toinen sija

Kauden ensimmäinen SM -ralli ajettiin Rovaniemellä 22-24.1.2015. Oulun Urheiluautoilijoita edustava Jussi Vainionpää ja nykyään Kainuun Moottorikerhoa edustava kartanlukija Mika Juntunen starttasivat Tunturi Ralliin luottavaisin mielin. Alkuviikolla liki kolmesataa erikoiskoekilometriä nuotittanut kaksikko oli valmistautunut tulevaan Ralliin huolellisesti, joka näkyi rentona, mutta luottavaisena olemuksena.

Arctic Lapland Rallin 50-vuotis Juhla Ralli starttasi perjantaina kirkkaassa pakkassäässä tuttuun tapaan ydinkeskustan Lordiaukiolta. Ensimmäisenä kilpailupäivänä ajettiin yhteensä kuusi erikoiskoetta, joista kaksi ajettiin Mäntyvaaran raviradalla. Yleisöerikoiskokeilla tunnelma oli käsin kosketeltava, ilmassa oli suurta urheilujuhlan tuntua, runsaan yleisön kannustaessa kilpailijoita heidän suorituksessaan. Vainionpään ja Juntusen sijoitus oli perjantai illan viimeisen erikoiskokeen jälkeen yleiskilpailun ja oman luokan kolmen kärjessä.

Lauantaina kaksikon tavoitteena oli parantaa omaa suoritusta perjantai iltahuollossa tehtyjen auton säätöjen avustamana. Edessä oli toiset kuusi erikoiskoetta, pääosin Kemijärven maisemissa. Lauantaina tavoite oli löytää suoritukseen parempaa ajorytmiä. Aamun avannut Sarriojärvi meni kaksikolta hyvin yhtä risteystä lukuun ottamatta, jossa he hukkasivat aikaa noin 15 sekuntia pitkäksi ajetun risteyksen ja auton sammumisen vuoksi. Aamun toisella erikoiskokeella Hanhikoskella kaksikon ero kärjessä ajavaan Karl Kruudaan oli ainoastaan noin 0,4 sekuntia per kilometri. Kilpailu huipentui Ristilammen pitkään erikoiskokeeseen, joka oli juhlavuoden kunniaksi tasan 50 kilometriä pitkä. Maalissa kaksikon tulos oli SM1-luokan toinen jolla he ottivat SM1 luokan toiseksi korkeimmat SM pisteet.

Seuraava Rallin SM osakilpailu ajetaan Mikkelissä 20.-21.2

Kausi 2016

Kausi 2016

Ralli SM -osakilpailut 2016

1 28.-30.1. Arctic Lapland Rally Rovaniemi
2 26.-27.2. SM Vaakuna Ralli Mikkeli
3 11.-12.3. Tahko SM-Ralli Kuopio
4 11.6. Enset Oy SM-Ralli Sastamala-Huittinen
5 19.-20.8. SM-Ralli Turku Turku
6 23.-24.9. Pirelli Ralli Tampere

Kalusto 2016

Citroën DS3 R5

Minimipaino 1230 kg

Moottori

1598 cm3, nelisylinterinen turboahdettu, suoraruiskutus
Teho: 280 hv
Vääntö: 400 Nm

Voimansiirto

Kiinteä neliveto, 5-vaihteinen sekventiaalivaihteisto, mekaaniset tasauspyörästöt

Jousitus

Öhlins

Jarrut

Alcon nelimäntäset jarrusatulat, 300mm levyt

Mukana AKK:n valmennusryhmissä kausilla 2010-2012

AKK-Motorsport ry:n valmennustoiminnan tarkoituksena on turvata suomalaisen autourheilun menestyksen perinteet ja varmistaa, että kansainvälisestä kilpailumenestyksestä saadaan nauttia myös tulevaisuudessa. Valmennustoiminnan tavoite on tarjota nuorille lupaaville kuljettajille mahdollisuus kononaisvaltaiseen kehittymiseen autourheilijana.

Tiimi

Jussi Vainionpää

1-kuljettaja
Oulun Urheiluautoilijat Ry
Ikä: 27-vuotta
Ammatti: Kilpa-autoilija
Harjoittanut aktiivisesti ralliautoilua yhdeksän vuotta.

Nuorten SM-rallin pronssia 2009
Riihimäki SM -rallin voitto 2012
Mikkelin SM Vaakuna -rallin voitto 2012
Useita EK:n pohja-aikoja SM-ralleissa 2012
Rallin Suomen Mestari 2013
Neste Oil Rally 2013 WRC3-luokan 3.
Neste Oil Rally 2013 Paras ensikertalainen

“Ilman hyvää yhteistyötä kaikkien osapuolien saralla tästä ei tule sitä mihin olemme valaneet kaiken uskomme”

Mika Juntunen

2-kuljettaja
Kainuun moottorikerho
Ikä: 30-vuotta
Ammatti: Veturinkuljettaja
Harjoittanut aktiivisesti ralliautoilua kahdeksan vuotta.

 

Tallipäällikkö

Alpo Vainionpää

Kisainsinööri

Ray Färm

Mekaanikot

Tommi Saukkoriipi, Joonas Tuominen, Vesa Lakkala ja Jarno Lamberg

Yhteystiedot

PJ Advance

PJ Advance Oy
Lakkapolku 5,
90460 OULUNSALO,
Finland
www.pjadvance.fi

Tallipäällikkö

Alpo Vainionpää
alpo.vainionpaa@pjadvance.fi
+358 400 68 1713

Kuljettaja

Jussi Vainionpää
jussi.vainionpaa@pjadvance.fi
+358 40 755 8660

Kartanlukija

Mika Juntunen
mika.juntunen@pjadvance.fi
+358 50 307 7277